Om Nodena

Tusentals noder från Oslo till Stockholm 

Nodena finns av en anledning: vi vill göra det enkelt för stora verksamheter att nå ut med fiber överallt i vårt avlånga land. Till varenda liten avlägsen ort. 

Det finns få aktörer på marknaden för grundläggande infrastruktur idag. Det är dags att öka takten på utvecklingen av bredbandstjänster. Därför har vi, stadsnäten i mellersta Sverige, gått ihop och bildat Nodena. Ett klusterbolag med noder i varje vrå mellan Oslo och Stockholm. 

Vi gör det komplicerade enkelt

Vi fixar det vi säger. Punkt. Du kommer med ett problem, vi tar fram en lösning. Och tar in i beräkningen hur framtiden kommer se ut och vad det ger för möjligheter. Du ska inte kompromissa med en stabil och säker uppkoppling eller gå miste om den där perfekta lösningen.

Några knapptryck bort

En bonus, eller egentligen självklarhet, är att du har våra tekniker nära, i varje stad. Du kan luta dig tillbaka, medan vi fixar dina kunders uppkoppling.

Vi vet att ett nät som inte funkar är ett dåligt nät. Därför gör vi allt för att det ska vara stabilt. Om olyckan är framme, är vi framme lika snabbt och löser det. 

Kontakta oss

Bakom Nodena står vi, stadsnäten i mellersta Sverige. Fibra, Kumbro, MittNät och Utsikt Bredband. Slå någon av oss en signal!

VD

Helen Solver

Drift och teknisk support

NOC

noc@nodena.se
010-42 47 540

Försäljning

Försäljning

forsaljning@nodena.se
010-42 47 540

Key Account Manager

Peter Högberg